GÜMÜŞHANE / KÜRTÜN - 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Kürtün 80. yıl Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu Özkürtün / Kürtün/ GÜMÜŞHANE
Vizyon
Okulumuzu her alanda ve her zaman olduğu gibi "en başta" görmek, diğer eğitim kurumlarına ve çevresine örnek bir eğitim kurumu kimliğine kavuşturup, Gümüşhane’de eğitimin markası yapmak istiyoruz.
Misyon
80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu olarak; biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak , onların yeteneklerini ön plana çıkarmak , bilgili, saygılı, milli ve manevi değerlere bağlı, yenilikçi, cesaretli ve öz güvenli bireyler hazırlamak ve onlarda 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımları hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Normal (Aynı binada İlkokul ve Ortaokul)
Başlama: 08:30 Bitiş: 15:50
Ulaşım
Okulumuz Kürtün ilçemize bağlı Özkürtün Beldemizde bulunmaktadır. Beldemiz Karadeniz Sahil Yolunu iç kesimlere ve İran Transit yoluna bağlayan yol üzerinde kurulmuştur. Torul-Trebolu yolu beldemizin içinden geçer. Beldemiz, ilçe merkezine 8, il merkezine 51 km uzaklıktadır. Ayrıca Kürtün Baraj gölü beldemizin hemen yanı başında olduğu için güzel bir manzara arzetmektedir.
Yerleşim Yeri
Beldemiz Kürtün Baraj Gölü yanında ormanlarla kaplı dağlık ve engebeli bir arazide bulunmaktadır. yeşille mavinin iç içe geçtiği güzel bir manzara arz eden beldemiz yaklaşık 750 m rakıma sahiptir.
İlçeye 8 km